Kimya Öğretmenliği A.B.D.
ETKİNLİKLER-2023

1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi (UKEK 2023), Türkiye Kimya Derneği ile Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi iş birliğinde Kimya Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Prof. Dr. Filiz Kabapınar başkanlığında gerçekleştirildi. Kimya eğitimi alanında çalışan bilim insanlarının yenilikçi çalışmalarını bilimsel bir platformda paylaşmalarını sağlamayı ve bilim insanları arasında iş birliği, koordinasyon ve sosyal etkileşim oluşturmayı hedefleyen kongre 6-8 Eylül 2023 tarihleri arasında çeşitli üniversitelerden katılımcıları bir araya getirdi. Kimya öğretim süreçleri, öğretim programları, beceri eğitimi, dijital kaynaklar ve farklı alanlara özgü okuryazarlık temalarında bildiriler sunuldu. Ayrıca kimya öğretmenlerinin mesleki gelişimlerine katkı sunmak amacıyla kongrede beş farklı temada çalıştaylar gerçekleştirildi. Bu anlamda hem kimya eğitimcileri hem de kimya öğretmenleri aynı platformda buluşmuş oldular.

Bu sayfa Chemistry Teacher Education tarafından en son 02.10.2023 20:26:24 tarihinde güncellenmiştir.