Atatürk Eğitim FakültesiKimya Öğretmenliği

Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi
Kimya Öğretmenliği A.B.D.
ETKİNLİKLER

Anabilim Dalımız’da Kimya öğretmenlerini çeşitli alanlarda mesleki olarak desteklemek üzere çeşitli seminerler düzenlenmektedir. Bu kapsamda 2010 yılında Ali Raif İlaç Sanayi Fabrikası ARGE Bölüm Başkanı Didehan KESGİN hanımefendi "İlaç Sanayii ve Kimya"  konulu seminerini AEF Atatürk Sanat Merkezinde vermiştir.

2011 yılında ise Uluslararası Kimya Yılı etkinlikleri kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi ve Kimya Bölümü’nün ev sahipliğinde, Türkiye Kimya Derneği’nin davetlisi olarak 1991 yılı Nobel Ödülü sahibi Prof. Dr. Richard Robert Ernst Analytical Chemistry and Cultural Heritage Revealing Insights by Pigment Analysis of Central Asian Paintings isimli bir konferans vermiştir.Ernst Konferans 2

2011yılı etkinlikleri kapsamında son aolarak İngiltere Briistol Üniversitesinden Prof.Dr. Sibel ERDURAN hanımefendi "Argumentation in Science Education" konulu bir konferans konferans vermiştir.

İslam ve Teknoloji Gezisi

EdTcechIst Konferansı

Son Güncelleme: 2012-01-03 17:35:20

Bu sayfa Kimya Öğretmenliği tarafından en son 29.04.2015 22:53:41 tarihinde güncellenmiştir.